- LEATHER FOR THE WIN -


- 02.12.2016, 21:51 -


Hei dere! 

Herregud... Jeg føler jeg har det travelt hver gang jeg setter meg foran tastaturet mens jeg er her.. Men nå skal vi på bar om bare 30 min, og alle venter på meg. MEN jeg tenker på dere og vil oppdatere dere så mye som mulig slik at dere får et innblikk i den "nye" hverdagen min. Her kommer outfitet for kvelden



















HALOO!!! HVOR KUL SKINNJAKKE?!?! Kjøpte den på Acne i stad, herreguuud så forelsket jeg er i den!! 

Jakke // Acne   Skjorte // Tom Wood    Bukse // Zara     Sko // Zara

 

 

- Hva synes du om outfitet? 

 

-Benny 






- I´M BACK -


- 01.12.2016, 17:10 -


Hei mine kjære lesere! 

Herregud, er over ett år siden jeg blogget nå... Og nå sitter jeg her foran tastaturet, det føles ekstremt rart.. Men hvor deilig er det ikke?! Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er noe jeg har gledet meg utrolig mye til. Det har skjedd veldig mye på dette året, og jeg har rett og slett ikke hatt kapasitet, energi eller ja.. Rett og slett hatt troen på meg selv. Er rart hvordan vi mennesker er? Plutselig har man selvfølelse og selvtillit på topp, og i perioder har man ikke det i det hele tatt. Det er mye som har skjedd det siste året som opplevelser, studier og hvordan generelt hverdagen min er. Dette kommer jeg til å blogge om litt senere. MEN NÅ! Akkurat nå så sitter jeg på hotellrommet sammen med Andrea, Julia og en venninne av Andrea som heter Sofie etter en liten tur i byen. Vi er nemlig i Stockholm! Vi har blitt invitert ned hit til et event som Nelly.com arrangerer. Gleder meg masse! Rommet var dekket av alt av klær, godteri, sminke og sko. Dette kommer til å bli tidenes helg. Jeg kjenner jeg trenger det, og føler jeg fortjener det. Hvert fall nå som det er eksamen rett rundt hjørnet:) Men nå må jeg starte og vorse litt med de andre, for eventet starter om kun om én time.. Haha, gleder meg! 

Hva synes dere om at jeg skal begynne å blogge igjen? 














Caps // Varsity    Jakke // Zara    Sko // Nike    Barcelet // Hermés og Daniel Wellington   Klokke // Daniel Wellington

 

Hva synes dere om antrekket?

 

-Benny






- BLUE SILK -


- 04.07.2015, 09:21 -


Hola!

Herregud så fantastisk vi har det! Har ikke lyst til å dra hjem... Er så deilig og bare kunne slappe av, og nyte ferien for fullt. I går dro vi til havnen for å spise god mat på Pizza Di Mare. Utrolig god mat!! En av favoritt resturantene mine her på La Manga. Jeg tenkte kanskje dere hadde lengtet etter outfit-innlegg, så her kommer det:







Silk-tee // Weekday     Shorts // H&M     Shoes // Birkenstock   Bag // Burberry    Barcelet // Hermés 

 

 

 

Q Liker dere outfit-innlegg?

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






TYPISK MIN FLAKS...


- 24.09.2014, 00:21 -


Hei dere!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en kjempe koselig dag sammen med Helene! Vi tok turen til 5ave for å sjekke om jeg kunne finne et sted å klippe meg, er så utrolig tilltak, og ikke minst rart å lete etter frisør når man er vandt til å gå til et stamsted hjemme. Har jo klippet meg hos Hendrix i 2 år, så kanskje ikke så rart? Vi fant ikke noe frisør, så jeg googlet og fikk time i morgen kl 2:15, og jeg gleder meg til å få litt orden på manken igjen. 

Vi gikk også innom Barneys, og på vei inn døren får jeg mail fra byrået om en HUGE casting som er i morgen. Ble super happy i første sekund, og etter typ 5 sek etterpå slo det meg at jeg faen meg har blodutredelse i øyet... Noe som ødelegger sykt mye for meg her nede i og med at jeg er her for å "selge" utseendet mitt. TYPISK min flaks. Jeg kommer til å møte opp, akkurat som jeg er, forklare saken og håpe på det beste... For jeg får jo virkelig ikke gjort noe med det? Eller har dere noen tips til hva som kan hjelpe?

Her har dere dagens outfit:

Cardigan // Allsaints     Pants // Zara     Bag // Burberry     Shades // Prada      Shoes // Birkenstock     Watch // Daniel Wellington     Barcelet // Hermés

 

 

 

Q Har du mye uflaks? Hva synes du om outfitet?

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES 






YELLOW


- 30.07.2014, 17:51 -


Hei dere!

I går var jeg i byen med Andrea, og vi hadde det super koselig! Synd hun har dratt tilbake til Gran Canaria... Hvertfall nå som det bare er 13 dager til jeg flytter til NYC.. HERREGUD! Det er bare 13 dager til jeg bor i selveste New York! Synes det er helt sykt å tenke på faktisk. Kommer til å blogge om innkjøpene mine i det siste om dere er keene på det? Både fra NYC, her hjemme og i Spania. For det er vel det dere liker? Her kommer gårsdagens outfit:

Shades // Prada   Tee // Zara    Shorts // Pull & Bear    Shoes // TOMS   Barcelet // Hermés

 

 

 

Q Hva synes dere om outfitet? Kommer dere til å følge bloggen min i NYC?

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES 






7


- 01.04.2014, 21:48 -


Hei dere! 

I dag har jeg hatt fri fra skolen og den føler jeg at jeg har utnyttet ganske så bra må jeg si. Sto opp kl halv 12, så på serier, spiste litt sjokolade, dro ned til byen med Hanna, spiste på Vapiano, dro til Hendrix for å være litt med Fanny, og til slutt være med Andrea fordi hun har vært så lenge borte. Produktiv dag med andre ord! Her er dagens outfit: 


Jacket // Acne     Tee // Weekday     Jeans // Weekday      Sunnies // HER      Barcelet // Hermés

 

 

 

 

Q Hva synes DU om dagens?

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES 






LEOPARD


- 05.02.2014, 19:00 -


Hei dere! 

Nå sitter jeg hjemme hos Andrea sammen med Fanny, super kos! Vi tok litt outfitbilder så her har dere dagens:

Camojacket // Urban outfitters    Vest // Levi's    Hoodie // Stylepit    Jeans // Tiger of Sweden

 

 

 

Q Hva synes dere om dagens? 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES 






PLANE


- 19.01.2014, 22:10 -


Hei dere! 

Har dere hatt en fin helg? Nå er det klart for å vise dere feriens siste outfit! Angrer egentlig veldig mye på at jeg ikke tok fler outfitbilder når jeg var der nede, for hadde så mange andre klær jeg kunne vist dere! Menmen, reiser til La Manga om 3-4 uker så da får vi se om jeg klarer å få til noe der. Hvis dere vil det da, selvfølgelig! Om dere ikke vil det må dere bare skrike ut. Videre denne uken kommer jeg til å oppdatere bloggen ganske mye tror/håper jeg! Savner det å være veldig aktiv, og ha mye å blogge om. Så om du har noe du savner så må du si i fra! 

Tee // Zara   Shorts // Acne    Shades // Oakley (nye)    Bag // Mulberry






SUMMER


- 19.01.2014, 15:45 -


Hei dere! 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere outfit nr 2, veldig sommerlig og lyse farger i klærne. DET er noe jeg liker veldig godt når det er sommer. Man ser ekstra brun ut, og da føler man seg fresh, eller hva? Jeg føler det hvertfall sånn! Såå, her har dere nr.2!

Shirt // Acne    Shorts // TopMan    Shoes // Toms    Shades // RayBan    Watch // Seiko   Barcelet // Hermés

 

 

 

 

 

Q Hva synes DU om dette? Klar for det siste sommer-outfitet?

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES 






USA


- 19.01.2014, 01:58 -


Hei dere! 

Nå har jeg kommet meg hjem igjen til kalde Norge... UFF, så sykt kaldt det er her!! Fikk helt sjokk når jeg så at det var så mye snø her, haha. Jeg tok 3 outfit bilder der nede, og her kommer det første!

Tank // Carlings    Shorts // Levis    Barcelet // Hermés    Wallet // Prada    Watch // Casio    Shoes // New Balance    Shades // Ray Ban

 

 

 

 

Q Hva synes du om outfitet? Vil dere se de andre også?

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






CASUAL


- 24.11.2013, 16:51 -


Hei dere! 

Nå kom jeg nettopp inn etter en suuuper koselig tur i skulpturparken sammen med familien, og herregud så fint det har blitt der?! Wow. Tok noen outfit bilder i mens også, wohoo:

Watch // SEIKO   Jacket // ACNE    Knit // SAMSØE    Pants // ZARA    Shoes // DR.MARTENS

 

 

 

 

Hva synes DU om dagens? Skal blogge mer om outfits?

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES 






WHICH IS YOUR FAV?


- 15.10.2013, 23:52 -


Hei dere! 

Har plukket frem litt ulike outfits, og jeg lurer på hvilke/hvilket av de dere liker best, så kjør på med hva DU foretrekker og ikke!





















 

 

 

 

Q Hvilke likte du best OG hvilket likte du ikke?

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






CITY CENTRE


- 01.10.2013, 22:51 -


Hei dere! 

Nå har vi kommet oss hjem fra Alanya sentrum og ble litt skuffet egentlig... Trodde det skulle være noe bra shoppingmuligheter der, men det var det da altså ikke... KUN jalla, og da mener jeg KUN det. Maten var utrolig god og drar nok dit flere ganger pga maten! Fikk en kommentar om at vi måtte dra til Treff resturant, og det skal vi prøve å få til, men ligger litt langt unna dessverre... Tok noen bilder av dagens "vacay" antrekk, here you go♥















Tank // HER      Bag // Mulberry      Shorts // Carlings     Watch // Casio     

 

 

 

 

 

Q Hva synes DU? Noen som vet om det er bra shopping her?

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






MIAMI


- 30.09.2013, 20:58 -


Hei dere! 

Nå har vi nettopp spist middag og er tilbake til resepsjonen med en god kald øl, og blogging. Kan det bli bedre? NOPE. Her har dere dagens antrekk















Tee // HER       Shorts // Levis       Watch // Casio      Bag // Mulberry       Shoes // Toms

 

 

 

 

 

 

Q Hva synes DU om dagens? Er det noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om her nede?

 

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






CAMO


- 14.09.2013, 18:21 -


Hei dere! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fantastisk dag i byen sammen med min søte Andrea. Veldig koselig å være med henne igjen! Vi gikk litt rundt i Karl Johan å tittet litt på klærne (er jo tross alt markedsdag i dag!). Etter det dro vi til Byporten å spiste herlig sushi sammen med Madicken. Her har dere dagens:



















Jacket // Urban Outfitters    Sweater // HER    Shorts // Levi's    Watch // Casio    Shades // Rayban    Shoes // Converse    Bag // Mulberry 

 

 

 

 

 

 

Q Hva synes DU om dagens?

 

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






DOTS


- 11.09.2013, 23:17 -












Jacket // Acne    Tee // Acne    Jeans // Acne    Watch // Casio    Shoes // Converse

 

 

 

 

 

Q Hva synes DU om dagens outfit?

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






COLDNESS


- 10.09.2013, 12:01 -


Hei dere! 

I dag er det jo faktisk litt kaldt ute... Og det terger meg! Har ikke lyst til at det skal bli kaldt ute, hvor man fryser seg i hjel og føler seg stygg. HATER det. Men tilbake til noe positivt, her har dere dagens outfit:





















Shades // RayBan     Knit // Acne     Scarf // Acne     Jeans // Acne    Watch // Daniel Wellington    Bag // Mulberry    Shoes // Dr.Martens

 

 

 

 

 

Q Hva syens DU om dagens? Liker dere outfits?

 

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATENS






FALL


- 09.09.2013, 14:21 -


Scarf // Acne   Sweater // Samsøe   Bag // Mulberry   Shades // RayBan   Watch // Daniel Wellington   Shoes // Converse

 

 

 

 

 

Q Hva synes du om dagens høstantrekk?

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






ANTI


- 30.08.2013, 17:37 -
















Caps // The Hundreds   Bag // Mulberry   Tee // Weekday   Jeans // Acne   Shoes // Converse    Shades // Rayban   Watch // Casio

 

 

 

 

 

 

Q Hva synes DU om dagens antrekk?

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






NEW IN


- 18.08.2013, 15:05 -


Hei dere!

I går var jeg i byen sammen med Martine, Kaia, Andrea og Donna. Vi var nemlig på tradeday hvor man kunne komme med sine gamle klær å hente klær som andre hadde lagt fra seg der. Er ikke så veeeeldig fan av sånne type "loppemarkeder", men koselig var det! Etter vi hadde vært der en stund gikk vi litt rundt i byen å tittet litt i butikker og koste oss masse. Jeg fant noen fine plagg som vanlig, og her har dere gårsdagens innkjøp:



Denne synes jeg bare var utroooolig kul, og er kjøpt på weekday.



Tok en liten risk å kjøpte denne! Men prøvde den til svart shorts, og ble utrolig kult!! Denne er fra Acne.



De hadde fått inn nye typer av Converse, denne gangen litt mørkere i rødfargen. Litt mer vinrød enn burgunder!

 

 

 

 

 

Q Hva synes du om gårsdagens innkjøp? 

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






TODAY'S


- 17.08.2013, 17:28 -
















Bag // Mulberry    Jacket // Urban Outfitters    Cap // The Hundreds    Tank // Carlings    Shorts // Levi's    Shoes // Converse    Watch // Casio   Shades // Ray Ban

 

 

 

 

 

Q Hva synes DU om dagens?

 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






OUTFIT


- 17.06.2013, 18:11 -


Hei dere!

Så fantastisk fint vær ute nå! AAH, elsker det. Vil også bare si det at tusentakk for alle fine støttende kommentarer fra forrige innlegg, det setter jeg pris på! Her har dere dagens enkle outfit:















Shades // Ray Ban   Tee // Zara    Shorts // Topman    Shoes // Toms    Watch // Casio

 

 

 

 

 

Q Hva synes DU om dagens enkle outfit?

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






TODAY'S


- 29.05.2013, 21:49 -


Hei dere!

Her har dere dagens antrekk! Håper dere liker deeeet.



















Her ser dere snittet på t-skjorten og snittet i shortsen!





Tee // Acne   Shorts // Zara   Watch // Casio   Shades // Ray Ban   Shoes // Dr. Martens

 

 

 

 

Q Hva synes DU om dagens??

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






I MISS


- 13.05.2013, 23:57 -


Hei dere! 

Nå blir jeg 18 om kun 6min! Wohooo! Men dette innlegget handler om hvilke outfit jeg savner å bruke! Dere skal få si hvilket dere liker best♥
















 

 

 

 

Q Hvilket likte DU best OG hvilket likte du ikke?

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






SWEATPANTS


- 21.04.2013, 18:34 -


Hei dere! 

Nå er jeg en liten tur hjemme hos Fanny sammen med Silje! Vi var en koselig tur i byen i stad sammen med Kamilla å spiste på Friday's (of course) Tok outfit i dag også, så here you go:



















Jacket // Zara   Tee // Zara   Pants // Zara   Watch // Casio   Shades // Ray Ban   Shoes // Dr. Martens 

 

 

 

 

Q Hva synes DU om dagens? 

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






BLACK


- 20.04.2013, 21:37 -


Hei dere! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig bytur sammen med Andrea og Fanny! Utrolig koselig. Vi hadde blitt invitert ned til Vapiano for en herlig lunsj og benyttet derfor sjansen til et lite outfit innlegg! Her har dere dagens:














Jacket // Acne   Shirt // Polo Ralph Lauren   Jeans // Acne   Shades // Ray Ban   Shoes // Dr. Martens

 

 

 

Q Hva synes DU om dagens outfit?

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






TODAY'S


- 17.04.2013, 13:18 -


Hei dere! 

Da var det klart for å vise dere dagens outfit! Er utrolig fornøyd med sammensetningen! Jeg har fokusert på litt vår/sommer å få litt oppfriskning i antrekket i og med at ejg har ganske mange svarte klær på meg i andre antrekk. Jeg har også fått sponset nye sko fra ECCO som er dritfete!! Finnes i både herre og dame-modeller og jeg har blitt forelsket. Dere kan finne alle modellene HER. Her har dere dagens:













Jacket // Morris   Blazer // Selected   Shirt // Morris   Jeans // Acne   Bag // Mulberry   Shades // Ray Ban   Watch // Casio   Shoes // ECCO (DIREKTE LINK TIL MINE SKO)

 

 

 

 

Q Hva synes dere om dagens outfit?

 

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES







DETAILS


- 11.03.2013, 20:12 -


















 

 

 

Q Hva synes dere om antrekket? Bildene?

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






WEARING


- 02.03.2013, 18:26 -


Hei dere! 

I dag har jeg vært i byen med Hanna og Andrea, kjempe koselig! Her har dere dagens:

Vest // Levi's   Jacket // Urban Outfitters   Watch // Daniel Wellington   Bag // Mulberry   Shades // RayBan   Tee // Acne   Jeans // Acne   Shoes // Converse ♥

 

 

 

Q Hva synes dere om dagens?

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES






VBA OUTFIT


- 20.02.2013, 22:38 -


Hei dere! 

Sorry for null bloggings men det har gått helt i 100 de siste dagene, haha. Dessverre så vant jeg ikke "årets herreblogg" kategorien, men utrolig fornøyd med den kvelden! Så da får jeg bare krysse fingrene for neste år. Her har dere outfitet for den kvelden:






Leatherjacket // Acne     Shirt // Acne     Jeans // Acne     Shoes // Converse     Phonecase // Mulberry

Her har dere noen få bilder fra Vixen også:



Fashionforall.no


Chiomaa.com

Virkelig en hyggelig kveld med fine mennesker!!

 

 

 

Q Hva synes dere om antrekket? Var dere på Vixen?

 

 

 

-BJØRN-ERIK FATNES







Bjørn-Erik Fatnes. Moteblogg. Oslo. 95 modell. Modell i Heartbreak.

Kontakt:
bennysriddle@hotmail.com
Follow on Bloglovin Norske blogger

Bloggdesign av

- Albiss.blogg.no -
hits