hits

SVAR PÅ SPØRSMÅL OM FARMEN ++

/Innlegget inneholder annonselenker

Hvor er ulvang genseren du hadde på farmen i kveldens episode fra? :-)

Jeg har fått ekstremt mange henvendelser fra dere på hvor Ulvang-genseren jeg har på meg inne på Farmen er fra. Og den er jo fra Ulvang seff, men jeg tror dere kan ringe de og si at dere vil bestille den samme genseren som "Farmen-Bjørn-Erik" hadde inne på gården. Vi får jo alle klærne sponset, så jeg vet dessverre ikke hvor man får kjøpt den. 

hvor er adidas genseren kjøpt?

Den er fra Nelly.com

Når foregikk innspillingen?

Innspillingen var i sommer og varte vel frem mot slutten av september.

Snakker dere deltagerne dere imellom om hvordan det er å ha et filmcrew med seg hele tiden?

Ja, så absolutt! Det som er, er jo at vi ikke blir filmet 24/7 sånn som det er på PH. Det blir jo bare super naturlig for oss som er der at kameraene er rundt oss hele tiden. For plutselig så dukker de opp, men vi endrer oss ikke av den grunn. Man må på en måte bare "godta" at de filmer oss fra alle vinkler og retninger, fordi vi har jo ikke noe speil eller noe som helst der inne. 

Er det lov å ha med tobakk (snus, røyk etc)?

Haha, nei!! Og det var helt forferdelig! Jeg husker jeg satt på hotellrommet i Arendal og ventet på at jeg skulle bli hentet på morgenen, og da kom hun som var ansvarlig for meg og spurte om jeg ville ha en siste snus før jeg dro inn på gården. Jeg ba hun kaste den, og trodde det skulle bli heeeelt for jævlig. Men det gikk faktisk utrolig fint! For man kommer liksom inn i en slags boble når man kommer inn der, og man rekker faktisk ikke tenke på snus eller på 2017 i det hele tatt. Helt sprøtt. 

Så i et intervju bak kamera at Tom sa han hadde blitt tilbudt masse greier av forbipasserende - er det veldig mange rundt gården? Og ble du eller noen andre tilbudt noe?

Ja!! Det var helt sykt mange som var nysgjerrige av de forbipasserende. Vi ble fortalt at det var flere 1000 som hadde vært der å sniktittet på oss mens innspillingen foregikk. Det eneste jeg så var at det var mange båter som stoppet rundt naustet ved vannet der, og skulle vinke osv. Jeg ble ikke tilbudt noe, men jeg vet det var fler som ble tilbudt diverse ting som sukker osv. 

Jeg skal innrømme at jeg ble litt overrasket over at Tv2 tok med deg, ettersom du sliter med spiseforstyrrelser. Ganske spesielt å la en med Anoreksia delta i et program der det går i alt for lite mat og hardt arbeid. Hva mener du om dette selv (sett utenfra) og hvordan taklet du dette selv på gården?

Det at jeg slet med spiseforstyrrelser osv når jeg var 15-16 år betyr nødvendigvis ikke at jeg har det den dag i dag... Greit nok at jeg fortsatt er tynn, og at det ikke er så mye å ta av og DET var jeg redd for. For jeg merket etter bare 1 uke at jeg hadde gått ned, men så spiser jeg generelt ikke så veldig mye til vanlig så det hadde nok ikke vært så farlig for meg, om jeg kan si det sånn. Men lite mat, det var det. For det er nok mange av dere som tror at produksjonen lurer inn noe mat osv. Det gjør de ikke. Og når vi utfordrerne kom inn hadde ikke de tidligere deltakerne klart det forrige ukesoppdraget, og da var det kritisk lite mat der inne. Så vi fikk EN øse med bygg-grynsgrøt til frokost og EN øse med grønnsakssuppe til middag (med vann, poteter, kål, og enda mer kål). Og når man jobber så hardt som man gjør der inne merker jo at man at det tærer både på kropp og psyke. 

Foto // Alex Iversen / TV2

Hei! Hvor har dere kjøpt esken med Jelly Beans? :)

Hei! Den er kjøpt på ebay :)

Hvordan taklet du dårlig tilgang på dusj og mat?

Jeg trodde det skulle bli et rent helvette, ettersom jeg er ganske så renslig osv av meg. Men jeg merket det faktisk ikke før den siste dagen min at fy søren, nå MÅ jeg dusje. Maten gikk det for såvidt greit med, men jeg vet at det var mange som slet med at det var så lite mat å få der inne. 

Hva syntes du om å se deg selv på tv?

I starten synes jeg det var veldig rart, men jeg har jo sett meg litt på TV før, men ikke SÅ ufresh som nå haha. Men jeg synes jeg gjorde en bra figur og kun var meg selv og det er det viktigste ☺️

Hva tenkte du om de andre?

Jeg likte seriøst hver og en av de supergodt, men selvfølgelig det er jo noen som skiller seg ut. Men alt i alt synes jeg vi var en superfin gjeng❤️

Hvordan foregår filmingen? Er det mange folk rundt hele tiden?

Når det kommer til filmingen inne på gården er det ikke så veldig mye som man tror det er. Vi deltakerne har veldig mye alenetid og får snakket om alt mellom himmel og jord. Også er det kun ett filmteam som løper rundt, så det er ikke sånn at det svermer av filmkameraer osv. Under tvekampene og tingene er det litt fler. Da er det vel rundt en 6 kameraer og 25 mennesker som står og ser på/filmer. 

Hvorfor meldte du deg på farmen?

Grunnen til at jeg meldte meg på Farmen er vel egentlig fordi at jeg elsker å utfordre meg selv på alle plan. Jeg vet ikke helt hva det er med meg, men av en eller annen grunn har jeg en tvangstanke om at jeg bare elsker å bli utfordret. Akkurat som nå har jeg kjempelyst til å være med på flere reality-shows som for eks. 71 Grader Nord, Robinson, Skal Vi Danse osv. Og jeg håper virkelig at Norge kan komme opp med noe tøffere reality som er basert på noe av det samme som 71 Grader Nord og Robinson, for da er jeg lett med! 😃

Hvor handler du mest klær? 

Handler vel egetlig mest på NLYMAN og Zara. Men så elsker jeg jo alt av de dyre merkevarene osv. 

Studerer du? Evt. hva?

Jeg studerer ikke, men har store planer om å begynne på sykepleie neste høst i København 

Ok....så fordi du anser deg selv som svak, så skal det være en fordel for deg? Ingen kan velge deg fordi da er de feige? Du vil lissom bare komme til finalen, fordi du e svak og ikke burde bli valgt? Er du ikke sterk nok, og mener det er urettferdig å bli valgt til tvekamp fordi du er en bygutt, så melder du deg enkelt og greit ikle på farmen. Håper du ser hvor tåpelig det er å si det der.

Hei du. Først og fremst må jeg bare si det er synd at du engasjerer deg så utrolig mye som du gjør i et realityshow. For det at du ikke skjønner at dette er et spill og at det ikke er virkelighet er trist. For det tror jeg mange av dere ikke skjønner! Produksjonen styrer og ordner som de vil, og hadde dere vært der og sett selv hadde dere skjønt greia :-) Alt handler om rettferdighet i konkurranser, og når man føler seg urettferdig behandlet (noe det var) er det på sin plass at man sier i fra. Det handler absolutt ikke om at jeg er noe dårlig taper, eller at jeg kun ville til finalen. Det bryr meg ingenting. Jeg vil bare at det skal være rettferdig.

 

Foto // Alex Iversen / TV2

Hvorfor har du gjort sånn at det ikke går an å snakke med deg via snap? Savner å snakke med deg..

Grunnen til at jeg valgte å lukke snapchat var fordi jeg fikk utrolig mange henvendelser der, og jeg hadde ikke rukket å svare på alle, og da fikk jeg så dårlig samvittighet.. Også fikk jeg utrolig mange nakenbilder, det ble også litt for mye, haha. Derfor lukket jeg den. Men kan jo være at jeg åpner den igjen snart, og da skal jeg love å svare på enn du lurer på❤️

Har du en morsom opplevelse som skjedde inne på Farmen som ikke kom på TV? Digger deg!!

Hei! Så hyggelig, tusen takk❤️ Og ja, haha! Har faktisk fem hendelser som er ganske morsomt. Karianne og jeg jobbet på jordet med å ta alt vi fant av heste bæsj, ku bæsj osv oppi en kompostbinge. Jeg ble presset til å gå oppi kompostbingen for å kaste ut gammel kompost, og jeg brekker meg som bare det!! HAHA, morsomste. Brakk meg så mye at jeg måtte gå ut. 

Den andre hendelsen er at de ikke har tatt med at Amalie, Kristian og jeg sto seriøst en HEL natt og rørte i en jævla gryte for at det skulle bli brunost. Vi brukte omlag 12 timer BARE på brunosten. 

Den tredje hendelsen er at på den natten Amalie, Kristian og jeg sto inne i baksthuset, klarte jeg (så kløne som jeg er) å vaske en keramikk-bolle som knuste i hendene på meg og som landet oppå tommelen min. Noe som gjorde at jeg fikk blå negl som akkurat forsvant, haha. 

Den fjerde hendelsen er at jeg igjen klarte å knuse noe (selvfølgelig). I løpet av den tiden jeg var der klarte jeg å knuse hele 5 parafinlamper, herregud er det mulig...🙄

Den femte hendelsen er at Kristian ba meg ta kua Gjevrei inn i fjøset hvor jeg somler som bare det, og han ber meg om å ta tak i halen på den, dra halen opp for å styre kua inn i fjøset. Jeg ble omtrent dratt bortover bakken, haha.  

Hvor kan man se episodene av Farmen?

På TV2 Sumo☺️

Foto // Alex Iversen / TV2

 

- Benny

6 kommentarer Skjul

Hei

22.11.2017 kl.22:38

Jeg er ogås interessert i å studere sykepleier i køben neste år! Hvilken skole tenkte du på
Bennys Riddle

22.11.2017 kl.22:41

Hei: Hei! Jeg tenker egentlig Metropol :-)
Tam

23.11.2017 kl.11:06

Hei!

Det er mulig å kjøpe sånn Ulvang genser på XXL :-)
Bennys Riddle

23.11.2017 kl.12:08

Tam: Åja, oki! :-)
Vilde

27.11.2017 kl.22:14

Syns du gjorde en såå fin figur på farmen! Du er en skikkelig herlig gutt, synd vi ikke fikk se mer av deg
Jenny Nerem Reite

01.12.2017 kl.13:23

Du e en utruli herli person❤️ Vart so lei mej når du gjekk ut frå farmen...Du e et stort forbilde for meg, du e sjukt morsom og i tillegg til at du e jæævla fin hihi❤️ Hadde gjort alt for å kunne møte dej å gi dej en klem😋 Love u

Skriv en ny kommentar