JEG KOM RETT FRA NACH

Haha, herregud... I går så la jeg meg relativt tidlig, eller... Ikke tidlig, men jeg sovnet vel rundt kl 00. Og dette gjorde jeg med vilje slik at jeg ikke skulle forsove meg i dag. Jeg hadde alarmen på til kl 09, og det ender med at jeg våkner kl 10:15!! Og jeg hadde frisørtime kl 11, pluss at jeg bor ikke midt i sentrum.. Nå bor jeg jo hos foreldrene mine, og herfra med buss ned til byen tar det ca 15 min. Tror dere jeg var stressa eller? Jeg kastet på meg klær og løp ned til bussen. Og jeg satt faktisk i frisørstolen 1 time etter jeg hadde stått opp! Ble egentlig litt stolt av at jeg klarte å være så rask🙈 Jeg fikk så dårlig samvittighet for at jeg kom litt sent, så på veien løp jeg innom Waynes Coffee å kjøpte med meg smoothie til Linda, som da er min frisør. Hun er seriøst verdens søteste dame! 

Det første hun spurte meg om var bare; "Ånei, kommer du rett fra nach igjen nå?" HAHA, jeg holdt på å dø av latter. For det har nemlig skjedd en gang tidligere skjønner dere... Og da satt jeg sånn halvveis full i frisørstolen og stinket alkohol, uff.. Vil helst ikke gjenta det😅 Vi pratet om alt og ingenting, og vipps så var hun ferdig med å klippe meg. Synes det er så utrolig koselig å ha en så pratsom, og genuint snill frisør som henne. Hadde ikke lyst til å gå derfra, haha. Hun er frisør på favorittsalongen min på MOOD Studio, og om du er keen på å få klippe deg hos verdens søteste kan du ringe henne på 482 51 347❤️

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a5 preset

Dette er forresten shampoo'en & balsamen og hårsprayen jeg bruker! Altså, shampoo'en og balsamen får jeg utrolig mye komplimenter for, for den lukter så sinnsykt godt! Elsker de. 

 Processed with VSCO with a5 preset

Mitt første måltid, jadda. Må bli flinkere til å stå opp si... 

 

-Benny 

Én kommentar Skjul

Pernille

09.08.2017 kl.19:41

Hahah du er legende

Skriv en ny kommentar

hits