"DETTE ER DE NESTE INN I GASSKAMMERET. HITLER HADDE RETT"

Ok, jeg skal prøve å holde meg så saklig som mulig rundt dette innlegget. Men det er så vanskelig.. Hvert fall når det har gått utover mennesker jeg bryr meg om. Jeg er en utrolig følsom person, og det å se andre ha det så vondt som disse sårer meg veldig. Min gode venninne Sophie slapp jo en musikkvideo til hennes nye singel "All Your Friends", og som sikkert fleste parten av dere har fått med dere via sosiale medier og lignende har det svirret rundt med hets og faenskap i kommentarfeltet under videoen. Før jeg begynte å lese kommentarfeltet trodde jeg ikke at det kunne være SÅ ille, men altså FY FAEN. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er noen av de drøyeste kommentarene jeg noen sinne har lest. Og jeg fikk så vondt i hele kroppen min at jeg rett og slett måtte felle en tåre. For vi lever tross alt i 2017, og at det er menneske hat og rasisme på SÅ høyt nivå kunne jeg aldri sett for meg. Jeg har ikke ord. Jeg ble helt stum, og jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Det eneste jeg følte var hat, hat på rasistiske drittsekker som slenger kommentarer som disse på nett.

Og etterhvert som dagen i går gikk, fikk jeg også opp på Facebook at Fetisha (Sophies bestevenninne) og som er en fantastisk person jeg har vært med noen ganger hadde laget en video ang hennes syn på det hele. Vi satt rundt middagsbordet når jeg fikk opp videoen til Fetisha, og vi satt der å så på videoen sammen. Alle var helt i sjokk, og her var det jeg helt oppriktig følte at jeg måtte gjøre noe. Selvom det er vanskelig når det hadde blitt så stort som det hadde blitt. Når jeg ser Fetisha i denne videoen blir jeg lei meg, jeg blir sint. Altså jeg blir så sint at jeg får lyst til å slå alt rundt meg. For ingen, INGEN fortjener å få så mye hat som det disse menneskene har fått. Dette er rett og slett flaut å lese, og jeg blir skremt over hvordan visse mennesker uttaler seg, for det er på et så høyt nivå at de drar inn alt mulig slags crap som at "Hilter hadde rett, dette er de neste i gasskamrene" osv. Dette er mennesker jeg føler ikke fortjener å leve på denne planeten, for det skal så og si ikke være mulig å ha så sterke meninger ang oss mennesker! Vi er alle mennesker, og vi er alle like. Sånn er det, og sånn blir det. 

Altså, har dere sett noe jævligere? Og dette er kun noen få!! Hva slags verden er det vi lever i?! Jeg er så frustrert, og hodet koker.. Jeg ender innlegget mitt her, men hver og en av dere MÅ se videoen til Fetisha, og lov meg at dere deler enten videoen generelt, eller hele dette innlegget slik at folk kan få med seg kommentarene som har blitt lagt under videoen hennes før det blir slettet. For dette er så alvorlig at vi kan ikke la dette gå.. Vær så snill. Legger også ved musikkvideoen til Sophie for dere som ikke har sett den, slik at dere kan sette dere inn i Fetisha sin video, og realiteten i det. Jeg er så lei meg for at dere 2 har gått igjennom dette.. Akkurat dere.

ELSK PÅ DENNE MUSIKKVIDEOEN❤️ Skjønner ikke at det kan være så ekstremt mye hat over... Kjærlighet? Det gir ingen mening.
 
En helt forjævlig video, men så utrolig viktig å få med seg! SPREAD THE LOVE❤️ 
 
 
-Benny

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits