VI MÅTTE AVBRYTE TUREN...

Vet det er lenge siden jeg har oppdatert dere nå, men det har skjedd en god del ting i det siste. De siste dagene vi var i Washington hadde vi ikke wifi fordi vi kjørte rundt i statene fordi vi skulle opp til Canada og Niagara Falls, tenkte å lage et innlegg om det senere! Etter det kom jeg hjem, og skulle være hjemme i 4 dager før det var klart for en ny reise til Kreta med bestevenninnen min Hanna. Vi skulle egentlig vært på Kreta i hele 2 uker, men det endte med at vi måtte dra hjem etter én uke. Hanna ble skikkelig matforgiftet på dag nr 3, og vi fikk lege til hotellet, faktisk inn på rommet vårt fordi hun var så dårlig. Stakkars jente, uff.. Hun fikk ikke i seg mat, og tilslutt sa jeg bare at NÅ bestiller vi billetter hjem, for jeg er redd for at du blir innlagt her nede. 

Og ikke nok med det, men hun hadde selvfølgelig glemt å bestille reiseforsikring, og det sa hun første dagen vi kom ned, også får hun søren meg matforgiftning dag 3?! Hvor sykt er ikke det? Vi bestilte flybilletter Og var hjemme 6 timer etter vi bestilte de. Og godt var det! For hun var fortsatt dårlig når hun kom hjem igjen også.. Men sånn er det, man vet aldri hva som kan skje, og om det skjer noe er det best å bare komme seg hjem. For det kunne gått mye verre enn det faktisk gjorde. De første 3 dagene var fantastisk bra! Vi ble kjent med en god del gutter den første kvelden, og de har vi fortsatt kontakt med! Gøøy😃

 Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

MEN HALLO!! Jeg har Snapchat kles/veskesalg nå! 😍 For de som er interesserte i å finne ut av hva jeg selger kan dere følge meg på der, og der heter jeg bennysriddle. Selger utrolig mye fint, så er verdt å ta en titt!

 

-Benny 

4 kommentarer Skjul

Danian. Gutteblogger

07.08.2017 kl.20:31

Det var veldig synd at hun ble matforgiftet. Håper det går bedre med henne nå og så håper jeg dere for en fin uke
Bennys Riddle

07.08.2017 kl.21:23

Danian. Gutteblogger: Ja, sant... Det går bedre nå, og tusen takk! I lige måte :)

09.08.2017 kl.00:47

Bor hun hjemme hos foreldrene går det på deres reiseforsikring! :-)
Bennys Riddle

09.08.2017 kl.15:10

Anonym: Hun gjorde ikke det dessverre... Var det som var så dumt :(

Skriv en ny kommentar

hits