HVOR ER JEG NÅ?

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, stemor har laget deilig frokost og vi er klare for den store festen i kveld! Dere skjønner, jeg er nemlig i Stavanger for å feire bestemor sin 75-årsdag og det er så utrolig koselig å se hele familien igjen. Jeg ser de jo liksom ikke så veldig ofte, derfor er det ekstra koselig når jeg først er her. Med alle fetterne mine, tante og onkel osvosv. Listen er lang! Den gutten her skal nemlig klare å få med seg alt som skjer, uansett hvor lang tid det er i mellom slagene. Jeg kom jo hjem fra Stockholm for 3 dager siden, var i Henriette sin bursdag for 2 dager siden, og nå Stavanger i går - haha, og ikke nok med det, men jeg reiser faktisk enda en gang allerede på tirsdag, og det får dere snart vite, woho! Jeg elsker å reise!
Nå må jeg bare kjappe meg å kle på meg, for nå roper stemor på at det er mat! Vi blogges babes♥

 

 

-Benny

2 kommentarer Skjul

Alexander

25.06.2017 kl.18:07

Digger outfittet ditt! Du må begynne med flere outfitinnlegg som du gjorde før. Hvor er forresten genseren fra? Og hvilket kamera bruker du? Alle bildene dine på bloggen er så fiiine
Bennys Riddle

26.06.2017 kl.21:31

Alexander: Hei Alexander! Ja, skal begynne med det nå:) Genseren min er fra Forever 21, og her har jeg brukt Canon 6D. Takk:)

Skriv en ny kommentar

hits