I WANNA GO CRAZY

Først og fremst vil jeg bare si beklager for at jeg har vært så lite aktiv på bloggfronten i det siste. Jeg har reist og gjort så uendelig mye på veldig kort tid. Men sånn er det... Jeg er jo bare et menneske jeg også. Nå sitter jeg faktisk i bilen på vei opp til Trondheim, for skal i konfirmasjon til kusinen min i morgen! Gleder meg veldig til å se igjen familien min, er liksom ikke så ofte jeg ser de. Her om dagen så var jeg hos min flotte frisør på MOOD Studio, er så hyggelig å se igjen folk som man kommer så godt overens med når man ikke ser de så ofte. Følte vi hadde utrolig mye å snakke om når jeg var der nå, haha men rakk faktisk ikke å bli ferdig med det vi snakket om før jeg måtte løpe. Kanskje jeg skal invitere Linda og MOOD gjengen ut en kveld? Det hadde vært så hyggelig! 

Halo!! Jeg har så lyst til å gjøre noe crazy med håret mitt, få en helt ny sveis, for nå begynner jeg å bli ganske så lei av sveisen min, for å si det sånn. Men what to do? 

 Processed with VSCO with hb2 preset
 Processed with VSCO with hb2 preset
 Processed with VSCO with hb2 preset
 Processed with VSCO with hb2 preset


Verdens kuleste salong, og verdens kuleste dame♥ For timebestilling hos Linda, kan du nå henne på tlf: 482 51 347 eller gå inn på MOOD Studio og bestille time der.

 

-Benny 

4 kommentarer Skjul

Julie

12.05.2017 kl.23:46

Ææææ viste ikke du blogget igjen!! Husker jeg var fast føler for flere år siden! 😁😁 veldig fin frisyre
Josefine

13.05.2017 kl.00:57

Når skal du svare på spørsmålsrunden?
Mari

22.05.2017 kl.17:47

Huff stakkars Josefine! SÅÅÅ glad for at du blogget igjen og så bare svikter du totalt! KOMAN! må kunne gå

ann å være litt me stabil enn det du er, er jo helt håpløst

27.05.2017 kl.10:49

cmon, blogg

Skriv en ny kommentar

hits