MIN MENING OM UNIVERAL STUDIOS

I samarbeid med EF Språkkurs

Hei dere! Jeg håper dere har hatt en topp dag.  

Herregud for en travel dag vi hadde i går.. Vi ble hentet av en buss kl 0600, som skulle frakte oss videre til Universal Studios. Eller rettere sagt trodde vi at vi skulle til Disney World, men der tok vi feil. Damen i skranken hadde jo selvfølgelig misforstått, og trodd at vi skulle dit. Og det er ikke akkurat billig heller.. Det endte med at vi betalte 2000,- hver for buss + inngang. Og helt ærlig så ble jeg litt skuffet over Universal Studios... Det var en veldig fin park, men det er jo bare en park man går rundt å titter i? Vi ankom Orlando kl 11.30, og skulle bli plukket opp av bussen kl 18.30 for å dra tilbake til Miami. Og det å være i en park hvor man KUN titter og det er typ 2 attraksjoner som er morsomme i hele 7 timer er ganske lenge, haha. 

Så det endte med at Andrea og jeg fant en plen vi kunne ligge å sole oss på, for å få tiden til å gå. For det var jo så fint vær! Og varmt, så hvorfor ikke bare utnytte tiden til litt soling? Men plutselig ble klokken mye, så mye at vi ikke rakk å kjøpe mat som vi kunne ha med oss på bussen på vei hjem, haha så det endte med at vi kjørte buss i 4,5 time uten mat. Og da hadde vi ikke spist på 6 timer :o, herregud så dumme vi er.. 

Alt i alt vil jeg ikke anbefale å dra på Universal Studios om du er i Orlando.. For det koster utrolig mye penger for så lite! Da ville jeg heller dratt på parken ved siden av som het Adventure Island, det så helt sykt gøy ut! 

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Alt i alt var det jo en opplevelse man tar med seg videre, og en erfaring rikere! ♥

 

-Benny 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits