VERDENS BESTE ROOMIE

Hei fininger! 

Håper dere har hatt en fin søndagskveld så langt, for det har vi! Vi har tatt dagen veldig med ro, og rett og slett bare slappet av i hele dag. DIGG. I går var vi i bursdagen til fineste Maria, og det var veldig koselig! Hun hadde stelt i stand med muffins, leker og masse annet gøy. Morsomt å bli kjent med nye mennesker når man nettopp har flyttet hit. Og som dere vet så elsker jeg å bli kjent med nye mennesker! Det gir meg en helt spesiell energi, og jeg vet ikke hvorfor det gjør det. Men jeg liker det! Etter bursdagen dro vi videre til Jacob Aal, og det var jo kjempegøy som alltid. Har vært der et par ganger før, og jeg liker veldig godt at det er sånn type lounge-stemning der. For da får man snakket med folk, og ikke bare danset osv. Så alt i alt var det en veldig tipp topp kveld♥

 Processed with VSCO with hb2 preset

 Processed with VSCO with hb2 preset

Min fine♥ Elsker denne dama. Og ikke minst så elsker jeg å være roomie med bestevennen min, wohoo. 

 

 

- Hvordan er din søndagskveld?

 

 

-Benny

7 kommentarer Skjul

19.03.2017 kl.21:31

Har ikke oooord for hvor mye jeg digger genseren din!! Hvor er den fra og hvordan er den i størrelsen dersom jeg er jente og vil bruke den som en oversized kjole? Slik Andrea gjorde en kveld i LA om jeg husker rett
Bennys Riddle

19.03.2017 kl.23:59

Anonym: Takk!! Jeg ELSKER den selv. Og den var på supersalg hos Weekday, så kostet meg bare 30kr :o Tror ikke de har den lengre... Men du får sjekke! Altså min er i XL fordi jeg ville ha den superstor, og den passet fint som en kjole til Andrea.
Sara

20.03.2017 kl.00:07

Hvor er genseren til Andrea fra? :D
Bennys Riddle

20.03.2017 kl.12:05

Sara: Den er fra Nelly.com :D
M

20.03.2017 kl.12:20

Hei! Ville bare legge igjen en kommentar ang innlegget ditt om kyssesyken! For ca 2-3 år siden var jeg akkurat som deg, trodde jeg hadde en mild grad av kyssesyken da jeg bare var litt syk og mye mer sliten enn vanlig. Nå i dag har jeg ME, som ble et resultat av kyssesyken. Jeg tok ikke kyssesyken seriøst nok, og har det helt ærlig helt jævlig i dag. Klarer ikke fullføre videregående, går glipp av masse sosialt, og sover ofte mer i løpet av et døgn enn jeg er våken.

SÅ BJØRN ERIK - ta vare på deg selv, og vær forsiktig<3
Bennys Riddle

20.03.2017 kl.13:47

M: Hei! Åj, såpass :-( Uff... Dette var trist å lese! Men på hvilken måte tok du det ikke seriøst? Var det fordi du trente og var i fysisk aktivitet mens du hadde den, eller at du festet og ikke brydde deg? Håper du får god behandling mot ME, og at du kanskje blir kvitt det!

Tusen takk for at du sier i fra <3
M,comment-116361934

20.03.2017 kl.15:01

Bennys Riddle: Jeg trente veldig mye, siden jeg satset på håndball. Og akkurat på den tiden spilte jeg NM, og jeg hadde ikke lyst til å gå glipp av det så jeg pushet meg selv alt for mye.

Jeg festet ikke mye på den tiden på grunn av håndballen. Men nå gjør jeg det sånn at hvis jeg skal ut på en lørdag, så tar jeg det veeldig rolig på fredagen og sparer all energi til lørdagen.

Ikke meningen å skremme deg med alt dette, men forstå alvoret i kyssesyken og bruk så lite energi som mulig så du kommer deg fort<3

Skriv en ny kommentar

hits