ENDELIG!

Hei flottinger!

Jeg har ENDELIG fått meg nytt design på bloggen, og jeg er så fornøyd! Det er flinkeste Cecce som har laget det for meg, og jeg er så takknemlig! Nå er det veldig lett å komme inn på bloggen via mobil og ellers fra en pc. Woho! Det er så deilig! Elsker at det er så clean, men samtidig en kul vri på designet. Love it!

Ellers går det fremover med kyssesyken. Noe jeg er veldig glad for. Jeg har ikke vondt i halsen lengre, og føler meg egentlig tipp topp i formen. Men tror fremdeles at jeg må være flink til å slappe av og ikke få et høyt aktivitetsnivå nå helt i starten. For jeg har jo tross alt vært syk en stund, og det skal jeg ikke tulle med. Men nå gleder jeg meg veldig til å utforske Bergen mer, og starte hverdagen min her. For har jo ikke fått gjort det selvom jeg har vært her i snart 2 uker, haha. Det eneste jeg har fått gjort er jo bare å kjøre frem og tilbake fra Volvat og til legevakten.. Jeg gleder meg! 

 

- Hva synes du om det nye designet? 

 

 

-Benny

6 kommentarer Skjul

Marie Oma

19.03.2017 kl.10:00

Wow,for eit fint design! God bedring :)
Bennys Riddle

20.03.2017 kl.00:02

Marie Oma: Takk og takk :)
Stephen Grindhaug

19.03.2017 kl.10:49

Fresht design! Er bilde tatt med det nye kameraet du skrev om for en liten stund siden? Er du fornøyd med det? Tenker å kjøpe det samme :-)
Bennys Riddle

20.03.2017 kl.00:02

Stephen Grindhaug: Takk! :) Nei, bildene her er tatt med Canon 6D (speilrefleks). Og de andre som du kan se i siste innlegg, er med Canon G5X og det er jeg superfornøyd med!
Stephen Grindhaug

20.03.2017 kl.00:12

Bennys Riddle: Åh, søren! Likte så godt fargene på bildene i dette innlegget, så hadde vel egentlig håpet på at det var tatt med G5X, men men. Har lest utrolig mye bra om det da, så kommer uansett til å kjøpe det :-) Ellers har jeg Canon 5D Mark ii som er et av de mest profesjonelle kameraene til Canon, men personlig synes jeg at den kvaliteten du har på dette bildet er bedre enn jeg får med mitt speilrefleks! Herregud, hvorfor skal det være så komplisert? Haha!
Tord

20.03.2017 kl.13:53

Kjempefin blogg!

Skriv en ny kommentar

hits