- JEG MÅ OPERERE -

Hei fininger! 

Dagene i Bergen har hittils vært veldig bra, eller... Etter 2 besøk på Volvat etter bare 4 dager, så har det gått fint. For det første har jeg fått streptokokker og går på antibiotika. Og for det andre har jeg blitt hendvist til Rikshospitalet for operasjon. Jeg må nemlig operere nesen min, eller.. Jeg MÅ ingenting, men skilleveggen min er så skjev at jeg ikke har fått puste gjennom det ene neseboret. Så øre nese hals legen anbefalte meg å ta en operasjon hvor han kunne si at alt kommer til å bli 100 ganger bedre etter operasjonen. JEG GRUER MEG!! Har ikke operert siden jeg var typ 3 år, så jeg har aldri vært i en narkose før, eller liksom skjært noe i kroppen min. Og hvertfall ikke i ansiktet!! Buu, dette er skummelt.

Menmen.. I dag har Andrea og jeg vært på IKEA for å handle inn litt nye ting vi trenger, pluss at vi har tatt sol. Ellers har vi bare slappet av, og etter som at jeg er så sliten etter antibiotikaen har vi bare slappet av, og det er veldig deilig. Vi trenger nok noen slike dager som dette! Nå skal vi ut å gå tur, vi blogges♥

 Processed with VSCO with m3 preset

 Processed with VSCO with m3 preset Processed with VSCO with m3 preset

Søta som endelig kan kjøre bil alene, woho! 

 

 

- Har du operert nesen før?

 

 

-Benny

7 kommentarer Skjul

10.03.2017 kl.06:41

Lykke til! Har du flyttet inn til Andrea nå?
Bennys Riddle

10.03.2017 kl.10:53

Anonym: Takk! Ja:)
Henriette

10.03.2017 kl.12:38

Nei, jeg har ikke operert nesen. Jeg har derimot tatt en Gastric Sleeve da, det er det største og eneste inngrepet jeg har gjort. OG herre GUD så skummelt det var. Sinnsykt og ligge på benken, få en maske over ansiktet etterfulgt av en beskjed om du kan telle til 10. Så du teller 1 - 2 - 3 - 4 - 5 dette virker ikke! - 6 - 7 og du er borte. Det neste man husker er en masse sykepleiere i hvitt og tanker som "er dette himmelen?" streifer deg før du blir borte igjen. Du føler deg rett og slett full.
Celine

10.03.2017 kl.15:09

Jeg har hatt samme operasjon, for et år siden. Og den operasjonen fungerer! Jeg sleit mye med hodepine i flere år pga nesen, og hadde mange søvnløse netter. Etter operasjonen puster jeg fritt, sover ekstremt godt og har så og si aldri hodepine lengre. Det er en ganske kjapp operasjon, og det er ikke så veldig vondt. Man får jo veldig sterke medisiner man kan ta, men mine medisiner ble kun brukt rett før jeg skulle sove om nettene. Og det ser mye verre ut enn det det egentlig er.

Masse lykke til! Du kommer ikke til å angre på operasjonen.
EM

11.03.2017 kl.04:03

Har hatt akkurat lik operasjon på samme sykehus. Selve operasjonen er null stress, men ettertiden er ekkel og ubehagelig. 1. Når dem tar ut tampongene fra nesa (dem sitter sikkert litt fast), og når dem er ute så renner blodet raskt ut. Dem la sånn grå eske under meg for at jeg ikke skulle bli "blodig". 2. Tiden når du må skylle nesen med saltvann (EKKELT), du føler vannet i munnen og det lukter rart. Meeen absolutt verdt det, kan også si at Rikshospitalet er fantastisk og legene der er utrolig flinke. Lykke til!!!
Laila Monica Nikolaisen Ribsskog

11.03.2017 kl.14:29

Bør jeg søke uføretrygd? Og vil da advokaten fra Codex stille opp? Eller mine kolleger og ledere i NAV?
Silje Staxrud

14.03.2017 kl.10:57

Tenker det går fint med operasjonen! Godt med dager der man kan slappe av litt i blant, når man er sliten. Hadde trengt en sånn dag sjæl.

Skriv en ny kommentar

hits