- FRÅTSENDE BLOGGERE -

Tjena bloggen!

Kvelden i går var helt fantastisk! Herregud så gøy man har det når man er med de rette menneskene. Vi er en super gjeng som er her sammen, og vi vet det og feste sammen for det har vi gjort før! Haha. Vi ankom eventet 18.30 og var der frem til 21, fikk masse god drikke, møtte utrolig mange koselige mennesker som vi hadde det så gøy med at når vi skulle fortsette "vorset" tok vi med oss de opp på hotellrommet vårt for å drikke litt mer. Vi hadde det supergøy, og snapstoryen er full av bilder/videoer fra kvelden.... Kan man si. 

Vi fråtset i goodiebags og gaver, alkohol med mer. Det at man får så mye som dette er noe man absolutt ikke skal ta for gitt... Det får en til å tenke på at det ikke er så veldig mange som får oppleve det samme som oss.. Og det gjør meg på en måte litt lei meg (?) For jeg har så lyst til å dele det med andre som ikke har muligheten til det.. Haha, ja jeg er rar.. Eller kanskje litt for omsorgsfull eller tenker litt for mye på andre, idk. 

Nå får jeg komme meg i dusjen, for vi skal nemlig ut å shoppe litt! Wohoo. Også skal vi se om vi klarer å få til litt outfitbilder før lyset blir mørkt. Vi blogges!

 

- Hva synes egentlig du om at bloggere får så mye? 

 

-Benny

2 kommentarer Skjul

Kristine Larsen

02.12.2016 kl.13:47

Syntes det er en unik mulighet for dere å bli kjent med produkter dere kanskje ellers ikke hadde prøvd, og vise andre! :)
Bennys Riddle

02.12.2016 kl.13:50

Kristine Larsen: Ja, det er jeg helt enig i:)

Skriv en ny kommentar

hits